Članci

F-Secure Online Backup

Mi ćemo zaštititi Vaše dragocene podatke.

Backup, pristup i deljenje Vaših podataka na siguran

i jednostavan način.

 

 

 

 

 

 

Backup, pristup i deljenje Vaših podataka na siguran i jednostavan način.

Rešenje omogućava jednostavno korišćenje, u potpunosti automatizovani backup i restore, pristup i deljenje fajlova. Svi Vaši važni podaci se bezbedno čuvaju na mreži. Naš intuitivni portal omogućava siguran i jednostavan pristup Vašim skladištenim folderima, dokumentima i ostalom digitalnom sadržaju sa bilo kog mesta.

F-Secure Online Backup se vrlo lako instalira i koristi. Olakšava oporavak Vaših podataka - automatski ili kroz odabir fajlova. Možete bezbedno da pristupite svim svojim podacima i možete da ih delite na siguran način sa svojim prijateljima putem interneta.Takođe Vas obaveštava o statusu Vašeg backup-a putem redovnih e-mail izveštaja.

 

VIDEO PROIZVODA

Online Backup video

Jednostavan za korišćenje i u potpunosti automatizovan backup, restore, pristup i deljenje fajlova. Svi Vaši važni podaci se bezbedno čuvaju na mreži.

KARAKTERISTIKE I ZAHTEVI

F-SECURE ONLINE BACKUP

Jednostavan za korišćenje i u potpunosti automatizovan backup, restore, pristup i deljenje fajlova. Svi Vaši važni podaci se bezbedno čuvaju na mreži. Intuitivni internet pristup omogućava bezbedan i lak pristup Vašim podacima sa bilo kog mesta.

Dozvolite da uradimo to za Vas - automatski. F-Secure Online Backup Vas rasterećuje ručnog kopiranja digitalnog sadržaja na bezbedno mesto. Radi potpuno automatizovano u pozadini kad god ste povezani na internet.

F-Secure Online Backup je veoma jednostavan za instalaciju i korišćenje. Možete lako da povratite sve svoje podatke. Vašim podacima se može pristupiti sa bilo kog mesta i možete ih deliti direktno ili putem online medija. Takođe Vas obaveštava o statusu Vašeg backup-a putem redovnih e-mail izveštaja.

 ONLINE BACKUP

  • Bezbrižan automatski backup
  • Svi Vaši važni podaci se bezbedno čuvaju na mreži
  • Lak pristup licnim podacima
  • Bezbedno deljenje skladištenih podataka
  • Jednostavan za instalaciju i korišćenje
  • Telefonska i online podrška

 

  Saznajte više.

Podržani sistemi

Windows 8img-laptop
Windows 7 (sve edicije)
Windows Vista (sve edicije)
Windows XP SP3
Mac OS X (10.4.9 i noviji)

Desetine miliona ljudi veruje F-Secure zaštitu podataka kod kuće, na poslu ili na mobilnim uređajima.

Podržani jezici
English, Čeština, Dansk, Deutsch, Eesti keel, Espanol, Espanol (Mexico), Espanol (NA), Francais, Francais (Canada), Italiano, Magyar, Nederlands, Norsk, Polski, Portugues, Portugues (Brasil), Roman, Russki, Slovenščina, Suomi, Svenska, Turkce.