O kompaniji Vip mobile

Vip mobile d.o.o. je privatni mobilni operater, vlasnik treće licence za mobilnu telefoniju u Srbiji za GSM i UMTS mreže i ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Vip mobile je član Telekom Austrija Grupe, koja ima više od 24 miliona korisnika u osam zemalja regiona i poznata je kao lider u inovacijama. Od 1. maja 2015. godine Vip mobile posluje u okviru TAG organizacione jedinice "Srbija&Slovenija".

Kompanija je do sada uložila 916,6 miliona evra kapitalnih investicija u kupovinu licence, širenje mreže, nabavku i implementaciju najsavremenije opreme, otvaranje sopstvenih radnji širom Srbije, edukaciju zaposlenih i marketinške aktivnosti, što nas čini najvećom grinfild investicijom u Srbiji do sada. Ponudivši pravu alternativu u mobilnoj komunikaciji u pogledu korisničkog iskustva, proizvoda i usluga po povoljnijim cenama, Vip danas u Srbiji ima više od 2,1 miliona korisnika i zauzima 22,5% tržišnog učešća, a naše usluge su dostupne na 330 prodajnih mesta, uključujući 84 Vip centra širom Srbije. Kompanija zapošljava više od 900 mladih domaćih stručnjaka čija je prosečna starost 32 godine.

U Vipu su korisnici uvek na prvom mestu i želimo da to bude prepoznato kao glavna karakteristika naše kompanije od prvog dana rada u Srbiji. Zato što nam je stalo do naših korisnika, radimo predano da bismo ih povezali gde god da su. Posvećeni smo tome da pružamo najbolje proizvode i usluge po povoljnoj ceni.

Cilj Vip mobile je da se, uporedo sa postizanjem sve boljih poslovnih rezultata, uključi i u unapređenje lokalne zajednice, zbog čega stalno ulažemo i u životnu sredinu, sport, kulturu, obrazovanje. Prihvatajući odgovornost za svoje poslovanje i uticaj koji ima, Vip mobile putem društveno odgovornog poslovanja pokreće pozitivne promene u društvu i doprinosi poboljšanju kvaliteta života u Srbiji.

Sa korisnicima naših usluga uspostavili smo neposredan i profesionalan kontakt uz pomoć savremenih sredstava komunikacije. Za sva pitanja o Vipovim proizvodima i uslugama, uvek nam se možete obratiti putem Korisničkog servisa koji radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini, na 060/1234.