ozadje novice

Internet Security 2013

Beograd, 13. septembar 2012:

 

Superiorna tehnologija za bezbrižan "Online" život- F- Secure Internet Security 2013

F-Secure Internet Security 2013 obezbeđuje kompletnu zaštitu za računar i "online" identitet.Uz ovaj proizvod možete da budete bezbrižni dok koristite internet bankarstvo, surfujete, kupujete "Online".

F-Secure je pokrenuo najnoviju verziju svog vodećeg rešenja za računare, F-Secure Internet Security 2013, koji korisnicima pruža potpunu zaštitu* za njihove računare i "online" identitet kada surfuju interentom. Prethodna verzija Internet Security je nagrađena* od strane AV-TEST i AV-Comparatives. Sa novom verzijom F-Secure nastavlja istim putem, pruža najbolju internet zaštitu više od 20 godina, za korisnike širom sveta.

Prema nedavno objavljenom F-Secure Threat Report**, korisnici će i dalje biti na meti velikog broja virusa, trojanaca, slučajnih napada, trojanaca namenjenih isključivo bankama i drugih zlonamernih programa, bez ikakve naznake usporavanja. Imajući "up-to-date" zaštitu od svih ovih pretnji je važnije neko ikada ranije.

"Naš cilj je da obezbedimo najsigurnije "Online" iskustvo za naše korisnike, za šta smo konstantno nagrađivani. Mi smo ponosni na naša dostignuća" - Perttu Tynkkynen, Director, Consumer Sales and Marketing u F-Secure.

Bezbedno bankarstvo, redizajnirani firewall, podška za Google Chrome i Windows 8

Ključna poboljšanja u F-Secure Internet Security 2013 su podrška za popularne pretraživače, uključujući Google Chome. Redizajnirani firewall sa dodatnim filterima, besprekorno radi i u kući i na javnim mrežama. Ažurirana F-Secure zaštita obezbeđuje najbolju zaštitu i najbrži odziv na pretnje svake vrste. Nova verzija će takođe podržava predstojeći Windows 8 operativni sistem.

Korisnici F-Secure Internet Security, takođe će dobiti automatsko ažuriranje na nov proizvod sa svim novim korisnim funkcijama tokom cele godine. Kao primer, Nova funkcionalnost koja je namenjena internet bankarstvu će obezbedititi "online" bankarske sesije i poboljšati zaštitu od speciajlizovanih trojanaca namenjih internet bankarstvu.

"Kontinuirano dodavanje novih funkcionalnosti u F-Secure Internet Security je ključ za bezbednost naših korisnika" - Maria Nordgren, Vice President, Consumer Security Business Line u F-Secure.

Pakovan za performanse

F-Secure Internet Security 2013 koristi arsenal sofisticirane tehnologije u borbi protiv današnjih složenih malvera, zadržavajući svoj uticaj na korišćenje memorije i performanse računara na minimum. Rešenje pruža potpunu zaštitu za vaš računar i identitet na mreži:

                    -  Trenutna zaštita protiv svih novih pretnji

                    -  Bezbrižno surfovanje, bankarstvo i "online" kupovina

                    -  Štiti vaš identitet na mreži

                    -  Blokira spam i phishing elektronsku poštu

                    -  Čuva vašu decu kada su na mreži (parental control)

                    -  "Online chat" i telefonska podrška

                    -  Podrška za Windows 8

Dostupan

F-Secure Internet Security 2013 http://www.f-secure.com/en/web/home_global/internet-security i

F-Secure Mobile Security http://www.f-secure.com/en/web/home_global/mobile-security

Više informacija o kompletnoj F-Secure ponudi na www.f-secure.rs

* F-Secure Client Security je dobio AV-TEST nagradu "Best Protection 2011" (u februaru 2012), F-Secure Internet Security je zasnovan na istoj tehnologiji kao i F-Secure Client Security. www.av.test.org . F-Secure Internet Security 2012 je dobio "Top Rated" nagradu od AV-Comparatives (u januaru 2012) www.av-comparatives.org

** F-Secure Threat Report H1 2012: http://www.f-secure.com/en/web/labs_global/

*** F-Secure Threat Report H1 2012: http://www.f-secure.com/en/web/labs_global/

F-Secure - Štitimo nezamenljivo

Vaš Amis tim.