ozadje novice

Saopštenje za javnost: Dana 14.11.2013. odžan je F-Secure radni doručak

Uvod

U organizaciji kompanije Amis Telekomunikacije d.o.o. Beograd i F-Secure Corporation iz Helsinkija, Finska održan je "F-Secure doručak" u klubu Red Shoes na Adi.

Istorija

Kompanija Amis, osnovana je 1995.godine i vodeći je alternativni provajder integrisanih komunikacija na području Interneta, Telefonije i IP Televizije u Sloveniji i Hrvatskoj. Njena istorija je kratka ali eksplozivna, jer kompanija u poslednjih nekoliko godina beleži ogroman rast.

Korisnici kompanije Amis su zahtevni korisnici. Zahtevaju efikasna i kvalitetna rešenja. Različite studije potvrđuju vrhunski kvalitet Amisovog servisa.

Godine 2004. kompanija Amis dopunjuje svoju ponudu F-Secure bezbedonosnim rešenjem vrhunskog kvaliteta, otvara kancelariju u Beogradu "Amis Telekomunikacije d.o.o." i postaje zastupnik i ovlašćeni distributer za celu teritoriju Balkana.

Godine 2011. proširuje asortiman sa novim proizvodima i uslugama, Netasq-om i iStorom,  kojima zaokružuje IT Security ponudu za svoje korisnike.

Od 2011. Godine Kompanija Amis u nizu konferencija Dani IT sigurnosti održanim u svim većim gradovima Balkana započela je kampanju prezetovanja svojih rešenja. U tom poslu veliku podršku je dobila od lokalnih partnera. Sa razgranatom partnerskom mrežom, koja se iz godine u godinu uvećava, sa ponosom može da istakne da se nalazi u samom vrhu ponuđača IT sigurnosnih rešenja i da iz godine u godinu beleži rast kupaca, koji su prepoznali vrhunski kvalitet rešenja i vrhunsku i pouzdanu podršku. 

F-Secure doručak

Na F-Secure radnom doručku u Beogradu, 14.11.2013. prikazane su novine koje pruža F-Secure, sa fokusom na Software Updater, Banking Protection, Younited rešenje za probleme sa podacima koje držite u "oblaku" i ostale funkcionalnosti koje su u pripremi.

-F-Secure - Najbolje antivirusno rešenje u 2012. Godini prema izboru nezavisne organizacije AV-Test

Na radnom doručku su bili prisutni Amisovi partneri iz cele Srbije, kao i predstavnici javnih preduzeća i mnogih drugih kompanija.  Imali su priliku da se na jednom mestu upoznaju sa rešenjima, čuju vesti o pretnjama i novim načinima napada, da uz druženje razgovaraju i razmene informacije i iskustva iz oblasti IT zaštite.

Predavači:

F-Secure - Sami Saarinen, Channel Manager, Regional Sales

Amis Telekomunikacije d.o.o. - Nebojša Jovanović, Savetnik za IT sigurnosna rešenja

 

Fotografije možete pronaći na sledećem linku: www.f-secure.rs/slike

 

 

Za dodatne informacije:

Amis Telkomunikacije d.o.o.

Kneginje Zorke 2, 11000 Beograd